Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FARMINA N&D Chicken & Pomegranate Adult Mini 800 g granule pro psy, kuře a granátové jablko 800 g

Značka: FARMINA
50228
240 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 60 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Receptura šitá na míru specifickým potřebám psů

Vysoce kvalitní, kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen. Ingredience byly vybrány způsobem přizpůsobeným specifickým potřebám tohoto plemene, poskytující mu kompletní výživu a adekvátní podporu zdraví. Hlavní složkou receptu je kuře v sušené i čerstvé formě. Krmivo dále obsahuje velké množství chondroitinu a glukosaminu, který příznivě působí na psí kosti a klouby. Prebiotika a příslušné složky obsažené v potravě pomáhají ke správné činnosti trávicího systému a regulují trávení. Krmivo neobsahuje obiloviny a zdrojem sacharidů jsou brambory, díky kterým se lépe vstřebává a je vhodné i pro psy s citlivým žaludkem. Krmivo bylo obohaceno o rybí tuk, který poskytuje nenasycené mastné kyseliny zodpovědné za důležité zdravotní problémy - imunitní systém, srdeční činnost, ale i zdravý vzhled kůže a srsti. Kořen kurkumy se vyznačuje protirakovinnými a zdraví prospěšnými vlastnostmi, což je další hodnota pro zdraví psa.

Složení:

Čerstvé vykostěné kuře (26 %), sušené kuře (25 %), brambory, kuřecí tuk, sušená celá vejce, čerstvý sleď, sušený sleď, rybí tuk (sleď), hrášek, sušená mrkev, sušená vojtěška, inulin, fruktooligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj mananoligosacharidů), sušené granátové jablko (0,5 %), sušená jablka, sušený špenát, psyllium (0,3 %), sušený sladký pomeranč, sušené borůvky , chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, kořen kurkumy (0,2 %), extrakt z aloe vera 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.