Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Breed Specific All Cocker Spaniel Chicken 7,5 kg granule pro psy

Značka: EUKANUBA
43333
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Eukanuba Cocker Spaniel je krmivo se speciálním složením, které splňuje specifické nutriční potřeby dospělých psů plemene kokršpaněl. Poskytuje psům správné živiny, které zajišťují: - Skvělá kůže a srst - zinek, měď a zvýšená dávka omega-3 mastných kyselin mají příznivý vliv na kůži a srst. - Silné klouby - Glukosamin a chondroitin sulfát, složky, které vyživují chrupavky, podporují zdraví a pohyblivost kloubů. - Kontrola hmotnosti - nízkokalorický charakter krmiva a L-karnitin pomáhají kontrolovat hmotnost psa a udržovat ho v optimální kondici. - Optimální trávení - vláknina z řepné dužiny a lehce stravitelné složky podporují správné trávení.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso (> 24%, přírodní zdroj taurinu, glukosamin a chondroitin sulfát), kukuřice, pšenice, čirok, ječmen, živočišný tuk, sušená řepná dužina (> 2,5%), enzymy předtrávené kuřecí maso, sušená celá vejce , rybí tuk, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, hexametafosforečnan sodný, frukto-oligosacharidy (0,25%), lněné semínko.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
Eukanuba Cocker Spaniel
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Rasa:
Kokršpaněl

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3474
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.35
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.