Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

EUKANUBA Daily Care dospělý pes s nadváhou 2,3 kg

Značka: EUKANUBA
65323
255 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 64 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideální volba pro psy s nadváhou

Eukanuba Daily Care Overweight Adult Dog je ideální volbou pro psy s nadváhou. Jeho speciální složení obsahuje o 50 % méně tuku než standardní suché krmivo Eukanuba Adult Medium, které pomáhá kontrolovat váhu psů se sklonem k nadváze nebo po kastraci. Toto vyvážené krmivo pro dospělé psy všech plemen je připraveno z čerstvého kuřecího masa, které poskytuje cenné bílkoviny nezbytné pro udržení svalové hmoty při dietě. Obsahuje také Omega-3 a -6 mastné kyseliny, které pomáhají udržovat zdravou kůži a lesklou srst, zatímco směs vlákniny podporuje trávení. Krmivo dále obsahuje složky jako vápník, glukosamin a L-karnitin, které jsou důležité pro udržení zdravých kostí a kostní tkáně. Díky speciálnímu tvaru kroket pomáhá DentaDefense udržovat zdravé zuby.

Složení:

Sušené kuřecí a krůtí maso (18 %, přírodní zdroj glukosaminu a chondroitin sulfátu), kukuřice, pšenice, proso, ječmen, sušené jablečné výlisky, čerstvé kuřecí maso (4 %), sušená řepná dužina (3,7 %), rybí moučka, kuřecí omáčka, drůbeží tuk, minerální látky (včetně hexametafosforečnanu sodného 0,36 %), sušená celá vejce, fruktooligosacharidy (0,27 %), lněné semínko, rybí tuk, pivovarské sušené kvasnice, glukosamin (s živočišnou tkání) ( 0,04 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.3
Produktová řada:
EUKANUBA Daily Care Overweight Adult Dog
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
7.5
Vápník (%):
1.45
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.