Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

EUKANUBA Daily Care Adult Sensitive Digestive všechna plemena Chicken Sensitive Digestive Tract 2,3 kg

Značka: EUKANUBA
64580
255 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
2.3 kg
95 Kč

255.00 Kč

Zákaznické body: 64 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro dospělé psy s citlivým trávicím traktem

EUKANUBA Daily Care je suché krmivo pro dospělé psy s citlivým trávicím traktem, ideální pro psy s citlivým žaludkem. Obsahuje lehce stravitelnou rýži, která je lehce stravitelná a zklidňuje podráždění střev. Krmivo je 100% kompletní a vyvážené a poskytuje vašemu psovi všechny potřebné živiny. Speciální směs prebiotik FOS a MOS, butyrát sodný a řepné řízky podporují zdravé trávení. Přírodní zdroje Omega-6 a Omega-3 mastných kyselin přispívají ke zdraví kůže a srsti. Vápník udržuje kosti zdravé, zatímco speciální tvar granulí a unikátní systém DentaDefense pomáhají udržovat zdravé zuby. Hlavní předností krmiva jsou pečlivě vybrané suroviny pro psy s jemným žaludkem. Prebiotika FOS a MOS, butyrát sodný a řepné řízky pomáhají udržovat zdravou střevní flóru a podporují trávení. Krmivo obsahuje čerstvé kuřecí maso, které je zdrojem kvalitních bílkovin a pomáhá udržovat čistou svalovou hmotu. Vápník zajišťuje zdravé kosti a Omega-6 a Omega-3 přispívají ke zdraví kůže a srsti. Speciální tvar granulí a unikátní systém DentaDefense pomáhají udržovat zdravé zuby.

Složení:

sušené kuře a krůtí maso (21 % z toho 13 % kuře), rýže (21 %), kukuřice, čirok, vepřový tuk, čerstvé kuře (4 %), sušená řepná dužina (3,3 %), minerální látky (včetně hexametafosforečnanu sodného 0,38 %), rybí moučka, kuřecí omáčka, sušená celá vejce, fruktooligosacharidy (0,4 %), mananoligosacharidy (0,14 %), sušené pivovarské kvasnice, mikroenkapsulovaný butyrát sodný (0,1 %), lněné semínko

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.3
Produktová řada:
Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
22.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.