Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI Superfood Humr a krevety 85g

Značka: DOLINA NOTECI
60882
29 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.085 kg
95 Kč

29.00 Kč

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dolina Noteci Superfood kapsička pro kočky

Krmivo kombinuje vybrané druhy masa a mořských plodů - telecí, kuřecí, humry a krevety - s jedinečnými funkčními přísadami. Novozélandská mušle, spirulina, máta peprná, lněné semínko a semínka pískavice řecké seno mají všechny cenné vlastnosti, které přispívají k řadě funkcí v těle dospělé kočky. Tato receptura také poskytuje základní živiny, jako jsou kompletní bílkoviny a polynenasycené mastné kyseliny n-3 a n-6 se zvláštním důrazem na kyselinu arachidonovou a EPA a DHA. Jejich kvalita a vhodný poměr jsou velmi důležité vzhledem ke specifickým výživovým požadavkům koček, které jsou masožravci. Maso a výrobky živočišného původu a korýši tvoří 80% celkového složení. Kapsička Dolina Noteci Superfoood je chutné a zdravé krmivo pro vaši kočku!

Dolin Noteci Superfood kapsička pro kočky - telecí s humrem a krevetami obsahuje:

- 80% masa a živočišných produktů a korýšů, - kompletní bílkoviny a cenné mastné kyseliny - nejdůležitější živiny pro kočky, - vybrané druhy masa a mořských plodů, které se vyznačují mnoha kvalitami a cennými vlastnostmi, - jedinečné funkční doplňky: - Novozélandská mušle - jako zdroj glykosaminoglykanů chrání a regeneruje chrupavku v kloubech, - lněné semínko - reguluje trávicí procesy a má pozitivní vliv na stav kůže a srsti, - spirulina - bohatá na bílkoviny, podporuje množení prospěšné střevní mikroflóry, a tím posiluje imunitu, - Máta peprná - pomáhá při zažívacích potížích, jako je zácpa a zažívací potíže, - semena pískavice řecké seno - stimuluje trávicí funkce v trávicím traktu a zvyšuje senzorickou přitažlivost jídla, - vysoký obsah vitamínů a minerálů v biologicky dostupné formě.

Složení:

telecí maso 40% (plíce, maso 10%, játra, srdce, žaludky), kuřecí maso 30% (srdce, játra, maso 5%, žaludky, kůže), humr 5%, krevety 5%, minerální látky, lněné semínko 0,1%, mušle novozélandská 0,02%, spirulina 0,02%, máta peprná 0,01%, semínko pískavice řecké seno 0,01%.

Analytické složky:

hrubý protein - 11%, hrubý tuk - 6 %, hrubý popel - 1,5%, hrubá vláknina - 1%, vlhkost - 79%, vápník - 0,3 %, fosfor - 0,25 %.

Přísady:

doplňky stravy / kg: vitamín D3 - 240 IU, vitamín C - 550 mg, vitamín E - 95 mg, zinek (chelát zinku, glycinhydrát, oxid zinečnatý) - 13 mg, měď (síran měďnatý, pentahydrát) - 2 mg, mangan (síran manganatý, monohydrát) - 0,5 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý) - 0,4 mg, Taurin - 800 mg.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
DOLINA NOTECI Superfood humr a krevety
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Telecí, drůbeží
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.