Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

DOLINA NOTECI Pure Krůtí a brambory 800g

Značka: DOLINA NOTECI
60602
85 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 21 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravé krmivo pro každého psa


Karma obsahuje pouze produkty přírodního původu. Neobsahuje žádná zrna, umělá barviva ani příchutě. Türkiye meat zawarte w produkzie dośći Pupilowi jałęczny białko, vyznačující se łatwą Strawnością. Tento produkt je založen na receptuře monobiałkowej a je ideální pro psy s alergickými problémy. Obsahuje velké množství omega-6 mastných kyselin, které pozitivně ovlivňují metabolismus a také przeciwdziałają w powstawaniu procesów zapalnych v organismu zornic. Volbou Dolina Noteci Čistá krůta s bramborami si můžete zajistit, že váš koláč bude zdravé a chutné jídlo.

Pokud se chcete postarat o pohodlí svého psa, kupte mu odpowiedi przykom oraz dodaktove produkty uzepeniające jeho kodzejną Dietę.


Przejrzyj Nakupujte suché a mokré krmivo a také przysmaki na sklepie maxandmrau.pl, čímž získáte ideální balíček pro vašeho mazlíčka!


surovina:


Krůtí 60% (mięso 20%, játra, játra, żydoki), krůtí rosół, ziemniaki 7% minerály

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
7
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.