Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Dolina Noteci Premium Junior hovězí srdce v konzervě 400 g

Značka: DOLINA NOTECI
50877
47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Mokré krmivo pro štěňata a mladé psy středních a velkých plemen, bohaté na hovězí srdce

Pokud chcete, aby váš malý mazlíček správně rostl, dbejte na jeho vyváženou stravu! Krmivo s hovězím srdcem se vyznačuje vysokou stravitelností kompletních bílkovin a mastných kyselin. Hovězí maso a jeho suroviny jsou zdrojem selenu, železa a mědi – minerálů, které hrají důležitou roli při stimulaci obranných funkcí mladého organismu a také stimulaci antioxidačních vlastností tělesných tekutin. Nejlepší příchutě pro vašeho psa!

Složení:

30 % hovězí maso (15 % hovězí srdce, 15 % plíce), vývar, 20 % kuřecí maso (játra, žaludky), 10 % vepřové maso (vepřové maso), 5 % krůtí maso (kůže), 5 % vejce, 2 % mrkev, vápník uhličitan, tripolyfosfát sodný, pivovarské kvasnice 0,2%, chlorid draselný, lososový olej 0,15%, psyllium semena 0,1%, lněný olej 0,08%, juka mojave 0,02%
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
DOLINA NOTECI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.