Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CRVP Dry Lamb/Beef 7kg kompletní krmivo bez obilovin pro dospělé psy

Značka: CRAVE
65742
954 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
7 kg
Doprava zdarma

954.00 Kč

Zákaznické body: 239 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Suché krmivo CRAVE™ s jehněčím a hovězím masem je kompletní a vyvážené krmivo pro psy starší 1 roku.

Granule CRAVE® jsou bohaté na maso a živočišné produkty. Podporují tak vývoj svalů a pomáhají vašemu domácímu mazlíčkovi žít zdravý život. Toto krmivo uspokojuje primární potřeby vašeho domácího mazlíčka, které vycházejí z jeho přirozených instinktů. Jedná se o krmivo pro psy s vysokým obsahem masa a živočišných produktů a bílkovin. V CRAVE™ s jehněčím a hovězím masem nenajdete žádné umělé příchutě, konzervační látky ani barviva. Je to krmivo, kterému můžete důvěřovat - vybíráte kvalitní suroviny pro svého psa a vytváříte vyvážené jídlo bez ohledu na velikost nebo plemeno vašeho psa. Krmte ho každý den krmivem CRAVE™ a uspokojujte jeho instinktivní potřeby, které zdědil po svých divokých předcích.

Krmivo pro psy CRAVE™ je vždy:

- Vysoký obsah masa a živočišných produktů

- Vysoký obsah bílkovin

- Jednoduché složení

- Bez přídavku obilovin

- Bez zbytečných barviv, aromat a konzervačních látek

CRAVE™ - V souladu s přírodou

V CRAVE™ dobře víme, jaké krmivo váš mazlíček potřebuje, aby plně uspokojil své přirozené instinkty. Věříme, že by měly být respektovány a živeny v souladu se svou povahou. Proto jsme se při tvorbě krmiva CRAVE™ řídili těmito zásadami - vycházeli jsme z vědeckých poznatků o potřebách domácích zvířat a jejich návycích. Tak vznikla jedinečná receptura CRAVE™ pro domácí psy, která umožňuje uspokojit jejich přirozené instinkty a rozvíjet v nich to nejlepší.

Složení:

přírodní hovězí maso (29 %): čerstvé hovězí maso (17,5 %), hovězí škvarkový protein; hrachový škrob, sušený krůtí protein, celý sušený hrách, drůbeží tuk, řepná dužina, přírodní sušený jehněčí protein (4 %), hydrolyzát z krůtích jater, minerální látky, sušená vojtěška, sušený drůbeží protein, slunečnicový olej
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Produktová řada:
CRAVE Jehněčí & Hovězí
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CRAVE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
36
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Metabolická energie (%):
3890
Tuky (%):
17
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.