Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

COMFY Toy Mint Dental Bone Orange 8,5 cm

Značka: COMFY
33684
47 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
COMFY Mint Dental Bone Orange - hračka pro psa 8,5 cm

COMFY Mint Dental Bone Orange 8,5 cm je perfektní hračka pro vašeho psa. Je to odolná hračka odolná proti roztažení, která byla navržena tak, aby pamatovala na zdraví ústní dutiny vašeho psa. Mint Dental Bone účinně čistí zuby a masíruje dásně, čímž pomáhá předcházet nemocem souvisejícím s ústy a dásněmi. Hračku lze použít i jako aportovací předmět, a protože se nepotopí, je ideální na hraní ve vodě. COMFY Mint Dental Bone je 8,5 cm dlouhá, takže je ideální pro menší psy. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, což zajišťuje její odolnost a pevnost. Hračka je navíc oranžová, což upoutá pozornost psa a vybízí ho ke hře. COMFY Toy Mint Dental Bone Orange 8,5 cm je perfektní hračka pro každého psa, který si rád hraje a zároveň pečuje o své zdraví.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
COMFY
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.