Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

COMFY Toy Mint Dental Bone Orange 16,5 cm

Značka: COMFY
33729
111 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 28 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
COMFY Mint Dental Bone Orange - hračka pro psy 16,5 cm

COMFY Hračka Mint Dental Bone je hračka, která vašemu psovi poskytne nejen zábavu, ale také příznivě ovlivní jeho zdraví. Mint Dental Bone je odolná a natahovací hračka, která byla navržena pro péči o zuby a dásně vašeho psa. Kost účinně čistí zuby a masíruje dásně, což pomáhá při prevenci onemocnění úst a dásní. Hračku COMFY Mint Dental Bone lze použít i jako aportovací předmět - nepotápí se, díky čemuž je ideální pro hraní ve vodě. Délka kostice je 16,5 cm, díky čemuž je vhodná pro menší i větší pejsky. Mint Dental Bone je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, což zajišťuje její odolnost a pevnost. Hračka je navíc oranžová, což upoutá pozornost psa a vybízí ho ke hře. COMFY Toy Mint Dental Bone Orange 16,5cm je perfektní hračka pro každého majitele psa, který chce svému mazlíčkovi dopřát nejen radost ze zábavy, ale také pečovat o jeho zdraví.

0

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
COMFY
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.