Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CESAR konzerva pro psy 6x 400 g hovězí maso s mrkví, fazolemi a bylinkami

Značka: CESAR
66634
333 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 83 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pečlivě vybrané ingredience pro vaše štěně

Cesar Natural Goodness Rich in Beef je krmivo pro psy, které obsahuje pečlivě vybrané ingredience, jako je hovězí maso, mrkev, fazole a bylinky, které dávají psům vše, co každý den potřebují. Toto lahodné krmivo je ideální pro dospělé psy všech plemen a lze jej krmit samostatně nebo v kombinaci se suchým krmivem. Hovězí maso je zdrojem vitamínů B6 a B12, které jsou důležité pro zdraví a pohodu psa. Mrkev je bohatá na antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům, a fazole jsou zdrojem vlákniny, která pomáhá udržovat vaše zažívání v dobré kondici. Cesar Natural Goodness je připravován s maximální péčí, aby byly zachovány přirozené nutriční hodnoty a lahodná chuť. Je to ideální krmivo pro psy, kteří mají vytříbenou chuť a oceňují zdravou výživu. Toto krmivo můžete svému mazlíčkovi podávat každý den, abyste mu dodali všechny potřebné živiny a lahodnou chuť. Díky vybraným surovinám a kvalitní receptuře je Cesar Natural Goodness krmivem, které uspokojí apetit každého psa.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (57 %, včetně 10 % hovězího masa a 4 % hovězích jater), zelenina (včetně 4 % sušených fazolí a 0,62 % sušených mrkev), což odpovídá obsahu mrkve 4,8 %), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky, rozmarýn, petržel

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CESAR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
820
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.