Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CESAR konzerva pro psy 6x 400 g kuřecí maso s batáty, hráškem a brusinkami

Značka: CESAR
66635
310 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 78 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pečlivě vybrané ingredience pro vašeho mazlíčka

Cesar Natural Goodness je lahodné krmivo pro psy připravené s ohledem na přirozené nutriční hodnoty a chuť. Je ideální jako každodenní čerstvé krmivo pro dospělé psy všech plemen. Složení tohoto produktu jsou pečlivě vybrané ingredience, včetně šťavnatého kuřete, sladkých brambor, zeleného hrášku a kyselých brusinek. Kuřecí maso je zdrojem omega-6 mastných kyselin, které pomáhají udržovat zdravou kůži a srst vašeho psa. Batáty jsou zdrojem draslíku, který ovlivňuje správnou činnost nervového a svalového systému. Extrakt z brusinek obsahuje antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům. Cesar Natural Goodness je dokonalá kombinace chutí a živin pro vašeho psa. Můžete podávat jako samostatné krmivo nebo kombinovat se suchým jídlem. Díky nejkvalitnějším surovinám a pečlivě vybrané receptuře poskytnete svému mazlíčkovi každodenní krmivo, které uspokojí jeho chuť k jídlu a poskytne základní živiny.

Složení:

Maso a vedlejší produkty živočišného původu* (57 %, včetně 10 % kuřecích a 4 % kuřecích jater), zelenina* (včetně sušených hrášek 0,75 %, ekvivalent 2,6 % hrášku, 0,62 % sušené mrkve, ekvivalent 4,8 % mrkve a 0,25 % sušených sladkých brambor, což odpovídá 0,81 % sladkých brambor, deriváty rostlinného původu*, minerální látky, rozmarýn*, petržel* , ovoce* (výtažek z brusinek 0,01 %). * přísady přírodního původu

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CESAR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
820
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.