Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S ProSeries Pes s hovězími kousky v omáčce 100 g

Značka: BUTCHER'S
58250
20 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 5 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bezlepkové krmivo pro psy malých plemen

Butcher's Pro Series Dog s hovězími kousky v omáčce 100g - prémiové zdravé krmivo pro psy malých plemen. Toto krmivo bez lepku a umělých přísad, vyrobené veterináři a odborníky na výživu, bylo vyvinuto tak, aby vyhovovalo nutričním potřebám i těch nejnáročnějších psů. Velikost a tvar kusů masa jsou navrženy pro psy do 10 kg. Dušené maso, díky kterému si zachovává všechny důležité nutriční hodnoty. Snadno stravitelná receptura usnadňuje vstřebávání živin. Kousky hovězího masa v aromatické omáčce budou perfektním doplňkem jídla vašeho psa. Butcher's Pro Series je řada produktů pro psy, která neobsahuje umělé přísady, jako jsou zvýrazňovače chuti, sůl, cukr a konzervační látky. Díky správně zvoleným surovinám je toto jídlo snadno stravitelné a zdravé. Toto krmivo, vyvinuté speciálně pro psy malých plemen, je perfektní volbou pro vašeho mazlíčka. Butcher's již více než 30 let vytváří nejkvalitnější krmivo pro psy a kočky. Jejich posláním je pečovat o zdraví zvířat a nabízet produkty nejvyšší kvality. Jejich krmiva jsou bezlepková a neobsahují žádné umělé přísady, což z nich dělá perfektní volbu pro vašeho mazlíčka.

Složení:

maso a produkty živočišného původu (z toho 40 % hovězí maso 25 %, čerstvé maso 30 %), minerální látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Hovězí maso
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.