Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S ProSeries Dog s jehněčím a hráškovými kousky v omáčce 100 g

Značka: BUTCHER'S
58248
20 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 5 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prémiové krmivo pro malé psy

Butcher's Pro Series Dog s jehněčím a hráškovým kouskem v omáčce 100 g je kompletní prémiové krmivo, které bylo vyvinuto pro psy malých plemen. Jedná se o vysoce kvalitní produkt, který byl připraven veterináři a odborníky na výživu. Složení krmiva je bezlepkové a bez zvýrazňovačů chuti, umělých konzervantů, soli a cukru. Butcher's Pro Series Dog s jehněčím a hráškem kousky v omáčce 100g jsou masové kousky v aromatické omáčce, které byly vytvořeny pro malé psy do 10 kg. Maso se vaří v páře, díky čemuž si zachovává všechny nejdůležitější nutriční hodnoty. Lehce stravitelná receptura umožňuje lepší asimilaci živin, což je pro zdraví psa velmi důležité. Butcher's Pro Series je řada prémiových krmiv, která byla vytvořena speciálně pro náročné čtyřnohé přátele. Tato řada krmiv je bezlepková, což je důležité zejména pro psy s potravinovými alergiemi. Neobsahují ani umělé konzervanty a zvýrazňovače chuti. Správně vybrané ingredience zajistí, že se psi budou těšit zdraví po mnoho let.

Složení :

maso a výrobky živočišného původu (40 % z toho 25 % jehněčí maso, 30 % čerstvé maso), zelenina (4 % hrášek), minerální látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Jehněčí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.