Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S Dental Care for Medium Dogs 180 g zubní pamlsky pro psy středních plemen

Značka: BUTCHER'S
65887
69 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné pamlsky pro zdravé a čisté zuby

Butcher's Dental Care jsou lahodné pamlsky pro dospělé psy středních plemen od 12 do 25 kg, které pomáhají udržovat zuby zdravé a čisté. Obsahují kvalitní kuřecí maso a neobsahují obiloviny, cukr ani zbytečné tuky. Díky tomu jsou lehce stravitelným krmivem doplňujícím jídelníček mazlíčka. Tvar a velikost pamlsků byly navrženy tak, aby je pes mohl snadněji žvýkat (1 kus - délka 12,2 cm, tloušťka 1,8 cm). Obsahují také ovocné výtažky a přídavek mořských řas, bohatých na antioxidanty, které pomáhají redukovat plak. Biotin obsažený v pamlsku se postará o lesklou srst vašeho psa. Butcher's je firma s dlouholetou tradicí, která byla založena v roce 1987 jako malá rodinná firma. Díky vášni a obětavosti zaměstnanců a nasazení majitelů je nyní mezinárodní společností. Řeznické výrobky získávají uznání a ocenění za svou kvalitu a přirozenost. Značka si cení přirozenosti a nepřidává umělé konzervanty ani zvýrazňovače chuti. Jejich posláním je pečovat o zdraví vašich mazlíčků. Od roku 1987 vyrábí potraviny nejvyšší kvality.

Složení:

Maso a vedlejší výrobky živočišného původu (kuře 14 %), vedlejší výrobky rostlinného původu, glycerin, minerální látky (hexametafosforečnan sodný 0,6 %), ovoce (sušené jablko 0,2 %, citrusový extrakt 0,02 %), mořské řasy (0,2 %) řasa).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.18
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Hygiena dutiny ústní

Složení

Bílkoviny (%):
18.5
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
2.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.