Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT výcvikové pamlsky pro štěňata 200 g

Značka: BRIT
31159
68 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Svačinky pro štěňata

Svačinka BRIT Training pro štěňata jsou pamlsky pro štěňata všech plemen. Svačiny jsou navrženy tak, aby je bylo možné používat během tréninku, a jejich forma „na jedno sousto“ je usnadňuje použití. Krmivo obsahuje živiny nezbytné pro zdraví rostoucího štěněte, jako jsou bílkoviny, tuky a sacharidy. Všechny ingredience byly pečlivě vybrány tak, aby poskytovaly dostatečnou výživu a zároveň nezatěžovaly trávení. Mezi pochoutky patří krůtí maso, brambory, vejce a sušená jablka, ale i další ingredience rostlinného původu. Neobsahují umělá barviva, konzervanty ani aromata, což má pozitivní vliv na jejich nutriční hodnotu a chuť. Krmivo je správně vyváženo, aby poskytovalo dostatečnou podporu imunitnímu systému a výživu štěněte během jeho intenzivního růstu. Svačinka BRIT Training puppies je pamlsek, který osloví každé štěně a bude dokonalou odměnou při výcviku. Díky vyváženému složení, snadné stravitelnosti a chuti je jednou z nejlepších možností na trhu pro majitele psů, kteří hledají zdravou a chutnou odměnu pro svého mazlíčka.

Složení:

lososový olej, rýže, kuřecí maso, glukózový sirup, hydrolyzát kuřecích jater, kolagen

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Junior
Věk mazlíčka od:
2. měsíce

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.