Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Veterinary Diet diabetes Lamb&Pea pro cukrovku pro kočky 200 g

Značka: BRIT
68767
59 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro kočky

Brit Veterinary Diet Diabetes je vhodné veterinární krmivo pro dospělé kočky s diabetem. Vyvážené mokré krmivo s jehněčím masem a hráškem bylo speciálně navrženo pro kočky s cukrovkou. Díky nízkému glykemickému indexu pomáhá potravina kontrolovat hladinu cukru v krvi po jídle. Obsahuje také vysoce stravitelné bílkoviny, které pomáhají udržovat zdravou svalovou hmotu a kondici koček. Brit Veterinary Diet Diabetes obsahuje správné množství stravitelné a nestravitelné vlákniny, která pomáhá stabilizovat hladinu cukru v krvi. Správné množství živin a poměry obsažené v krmivu poskytují kočkám potřebné nutriční hodnoty při zachování odpovídající tělesné hmotnosti.

Složení:

jehněčí maso (55 %), zelený hrášek (3,5 %), lososový olej (2 %), hrachová mouka, lignocelulóza (1 %), psyllium – slupky a semena (0,5 %), sušené hnědé řasy (0,5 %, Ascophyllum nodosum), glukosamin (0,015 %), chondroitin sulfát (0,01 %), mannan oligosacharidy (0,01 %), β-glukany (0,008 %), sušené rakytník řešetlákový (0,006 %), fruktooligosacharidy (0,005 %), juka moja (0,005 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Produktová řada:
BRIT Veterinary Diets Cat Diabetes
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Cukrovka

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
1130
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.