Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Premium By Nature Adult Large L 8 kg+1kg ZDARMA

Značka: BRIT
68969
481 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 120 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro psy

BRIT Premium By Nature Adult Large L je kompletní krmivo pro dospělé psy velkých plemen o hmotnosti od 25 do 40 kg. Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny a přídavek bylinek a ovoce, které zlepšují jeho vlastnosti. Antioxidanty chrání buňky těla před procesy předčasného stárnutí a glukosamin a chondroitin pozitivně působí na klouby, chrání kloubní chrupavku. Prebiotika mají pozitivní vliv na bakteriální flóru trávicího systému.

Složení:

kuře (40%), rýže, kukuřice, pšenice, kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly), lososový olej, pivovarské kvasnice, přírodní aroma, sušená jablka, minerály, bylinné a ovocné extrakty (300 mg/ kg), glukosamin hydrochlorid (260 mg/kg), chondroitin sulfát (160 mg/kg), manno-oligosacharidy (150 mg/kg), frukto-oligosacharidy (100 mg/kg), extrakt z juky Schidigera (80 mg/kg), organická měď, organický zinek, organický selen.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Produktová řada:
BRIT Premium by Nature Adult Large L
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
4144
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.