Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Fresh beef with pumpkin puppy large granule pro štěňata s hovězím masem a dýní 2,5 kg

Značka: BRIT
55468
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné krmivo pro vašeho pejska

Brit Fresh Puppy Large je vysoce kvalitní krmivo pro štěňata a mladé psy velkých plemen. Obsahuje přídavky čerstvé zeleniny, díky čemuž je zdrojem vitamínů, které jsou nezbytné pro správný vývoj psa. Krmivo obsahuje také betaglukany, které posilují obranyschopnost organismu. Složení krmiva bylo zvoleno tak, aby poskytovalo snadno stravitelné zdroje bílkovin a dietní vlákniny. Oblíbené obiloviny jako kukuřice a pšenice byly proto nahrazeny ovesnými vločkami a pohankou. Krmivo navíc obsahuje lososový olej, který nejen zlepšuje chuť krmiva, ale také pomáhá chránit klouby psa. Lososový olej je také zdrojem DHA mastných kyselin, které jsou nezbytné pro správné fungování psího mozku. Krmivo představuje holistický přístup ke zdraví vašeho mazlíčka, což znamená, že každá složka byla pečlivě vybrána tak, aby poskytovala komplexní podporu tělu psa. Krmivo je ideální variantou pro majitele velkých štěňat a mladých psů, kteří chtějí svému mazlíčkovi poskytnout tu nejlepší výživu. Krmivo bylo pečlivě připraveno tak, aby vyhovovalo potřebám psů velkých plemen, kteří vyžadují speciální přístup k výživě. Krmivo obsahuje pouze ty nejlepší ingredience, které zajistí kompletní výživu pro vašeho mazlíčka.

Složení:

čerstvé hovězí maso (40 %), sušené hovězí maso (25 %), dýně (10 %), kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), oves, pohanka (5 %), jablka, celá červená řepa , lososový olej, pivovarské kvasnice, lněné semínko, kuřecí játra, kolagen, řasy, červená řepa (0,2 %), petržel, rozmarýn (0,05 %), tymián, měsíček, pampeliška, probiotika

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
BRIT Fresh Beef with pumpkin puppy large
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Metabolická energie (%):
3740
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.