Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Cat Premium by Nature krmivo pro sterilizované kočky kuře 300 g

Značka: BRIT
67404
59 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro kočky

BRIT Premium by Nature Cat Sterilized Chicken 300 g - kompletní krmivo pro dospělé sterilizované kočky s kuřecím masem. Ingredience jako dehydratované kuře, rýže, kuřecí tuk a hydrolyzovaná kuřecí játra poskytují kočkám kompletní bílkoviny a energii. Krmivo navíc obsahuje lososový olej, který kočkám dodává omega 3 mastné kyseliny, které ovlivňují jejich zdraví a stav kůže a srsti. Sušené citrusové plody, kurkuma, rozmarýn a hřebíček pomáhají udržovat dobré zdraví a posilují přirozenou obranyschopnost vaší kočky. Krmivo také obsahuje správnou dávku vitamínů a minerálů, jako je vitamín A, vitamín E, zinek a železo, které udržují kočky zdravé a vitální. Pokyny pro krmení jsou jednoduché a snadno se řídí. Krmivo lze podávat suché nebo smíchané s vodou nebo sáčky Brit Premium. Doporučené denní množství je uvedeno v dávkovací tabulce a krmivo by mělo být zaváděno postupně, po dobu 3-5 dnů, dokud se kočka nepřizpůsobí nové stravě. Je také důležité zajistit, aby kočka měla vždy přístup k misce s vodou.

Složení:

Sušené kuře 38%, rýže, kuřecí tuk, hrášek, sušená jablečná dužina, hydrolyzovaná kuřecí játra 2%, lososový olej 1%, pivovarské kvasnice, chlorid sodný, sušený špenát 0, 5 %, mannan oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), juka moja (80 mg/kg), sušený rozmarýn (11 mg/kg), sušený hřebíček (11 mg/kg), sušené citrusy ( 11 mg/kg). mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Sterilised chicken
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
3720
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.