Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Brit care cat grain-free sterilized weight 2 kg - granule pro dospělé, sterilizované kočky a kočky s nadváhou

Značka: BRIT
64999
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Receptura přizpůsobená speciálním potřebám koček

Brit care cat grain-free sterilized weight control jsou kompletní granule pro dospělé kočky po sterilizaci, které bojují s nadváhou. Složení bez obilovin snižuje riziko alergických reakcí, takže krmivo mohou jíst i kočky s alergiemi. Krmivo je bohaté na vlákninu a bílkoviny a má přiměřeně nízký obsah tuku, což má pozitivní vliv na každodenní stravu koček s nadváhou a pomáhá udržovat zdravou tělesnou hmotnost. Složení je obohaceno o rakytník řešetlákový s protizánětlivými účinky, který obnovuje ekologickou rovnováhu vylučovacího systému.

Složení:

čerstvé kachní maso (26%), dehydrované krůtí maso (26%), žlutý hrášek (16%), cizrna (10%), sušená jablka (7%), drůbeží tuk (konzervovaný směsí tokoferolů, 4%), lososový olej (2%), hydrolyzovaná kuřecí játra (2%), semena a slupky psyllia (2%), pivovarská kvasnice (2%), lněné semínko (1%), sušená lichořeřišnice (0,5%), sušený heřmánek ( 0,5%), minerální látky, sušený rakytník (0,3%), sušená brusinka (0,2%), fruktooligosacharidy (0,015%), manano-oligosacharidy (0,015%), yucca mojave (0,008%), laktobacillus acidophilus in ha - 152 × 109 buněk / kg).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
BRIT Care Cat Grain-Free Sterlized Weight Control
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Kachna
Metabolická energie (%):
3520
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
12
Vápník (%):
0.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.