Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Care Cat Grain-Free Large Cats 7 kg granule pro kočky 7 kg

Značka: BRIT
64676
768 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 192 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro kočky

Brit Care Bezobilné krmivo pro velké kočky Síla a vitalita Fresh Duck & Chicken 7 kg Brit Care Grain Free Large Cats Power & Vitality Fresh Duck & Chicken 7 kg je vysoce- kvalitní, bezobilné krmivo pro kočky speciálně navržené pro dospělé kočky velkých plemen. Tato receptura obsahuje čerstvé kachní a kuřecí maso, které jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a esenciálních aminokyselin pro růst, obnovu a údržbu svalů. Složky této receptury byly pečlivě vybrány tak, aby poskytovaly optimální výživu pro kočky větších plemen. Žlutý hrášek a cizrna, které jsou vynikajícím zdrojem sacharidů, poskytují dlouhotrvající energii pro aktivní životní styl velkých koček. Sušená jablka jsou zdrojem přírodní vlákniny, která podporuje zdravé trávení. Tato receptura také obsahuje lososový olej, který je bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin, které pomáhají udržovat zdravou kůži a lesklou srst. Navíc jsou zahrnuty glukosamin a chondroitin pro podporu zdraví a pohyblivosti kloubů.

Složení:

čerstvé kachní maso (26 %), dehydrované kuře (26 %), žlutý hrášek (15 %), cizrna (10 %), drůbeží tuk (konzervovaný směsí tokoferolů, 9 %), sušená jablka (4 %), lněné semínko (2,5 %), lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), pivovarské kvasnice (2 %), sušený heřmánek (0,5 %), minerální látky, sušený rakytník (0,3 %) %), sušené brusinky (0,2 %), glukosamin (0,025 %), chondroitin sulfát (0,018 %), fruktooligosacharidy (0,015 %), mannan oligosacharidy (0,015 %), Mojave yucca (0,008 %), Lactobacillus acidophilus - inaktivovaný 15x109 buněk/kg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Produktová řada:
BRIT Care Cat Grain-Free Large Cats
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Velká plemena

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
3850
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.