Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Soft junior chicken & sweet potato 1 kg granule pro štěňata a rostoucí psy 1 kg

Značka: BOSCH
50633
170 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
1 kg
95 Kč

170.00 Kč

Zákaznické body: 43 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro štěňata

BOSCH Soft Junior Chicken & Sweet Potatoes bylo vyvinuto pro mladé psy, kteří potřebují adekvátní výživu. Suché krmivo je vhodné pro štěňata a mladé psy, kteří trpí potravinovou intolerancí, a také pro ty, kteří mají sklony k alergiím. Suroviny z kuřecího masa a sladkých brambor jsou snadno stravitelné a poskytují psům energii, kterou potřebují pro správný vývoj. Kuřecí maso je dobrým zdrojem aminokyselin a má nízký obsah kalorií. Kuřecí přísady jako glukosamin a chondroitin podporují osteoartikulární systém vašeho psa. Batáty jsou zase zdrojem sacharidů a mikroprvků. Sušené pivovarské kvasnice a semena psyllia poskytují vitamíny a vlákninu pro zdraví kůže a srsti. BOSCH Soft Junior kuře a sladké brambory jsou také dobrou volbou pro psy na eliminační dietě. Jako jeden zdroj bílkovin v jídle může kuře pomoci identifikovat alergen a odstranit ho. Krmivo neobsahuje obiloviny, mléčné výrobky ani vejce. Krmivo je obohaceno o přírodní probiotikum - extrakt z čekanky a juky, které minimalizuje nepříjemný zápach stolice. Neobsahuje umělé přísady ani konzervační látky, což z něj dělá dobrou volbu pro psy s citlivým trávicím systémem.

Složení:

kuřecí maso (70 %), batáty (sušené, 11 %), brambory (sušené), bramborový škrob, řepná dužina (bez cukru), zelenina proteinový hydrolyzát, fosforečnan vápenatý Psyllium Seed, Celulózová vláknina, Prášek z čekanky (0,3 %), Pivovarské sušené droždí, Glukosamin, Chondroitin Sulfát Stanovení: Bílkoviny: 24,0 %, Obsah tuku: 16,0 %, Hrubá vláknina: 2,0 %, popel 4 %, vápník: 1,3 %, fosfor: 0,9 %, vlhkost: 18,0 % Aditiva na kg: Vitamin A: 15 000 IU, Vitamin D3: 1 200 IU, Vitamin E: 150 mg, Měď (jako síran měďnatý, pentahydrát): 10 mg, zinek (jako oxid zinečnatý): 90 mg, zinek (jako chelát aminokyseliny zinku, hydratovaný): 45 mg, jód (jako jodid vápenatý, bezvodý): 2 mg, selen (jako selenan sodný): 0,2 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
Bosh HPC Soft junior kuře & batáty
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.