Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH SANABELLE Grande pro kočky velkých plemen 400 g

Značka: SANABELLE
54974
103 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 26 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výborná volba pro majitele koček velkých plemen

BOSCH Sanabelle grande 400 g - kompletní krmivo pro dospělé kočky od 12 měsíců věku, zvláště doporučeno pro velká plemena. Receptura byla speciálně vybrána pro jejich nutriční potřeby, aby byla zajištěna plná síla a pohyblivost kloubů. Přidané složky kloubní chrupavky podporují regeneraci a chrání zatížený osteoartikulární systém. Složení krmiva je založeno na drůbežím mase (20 %) a čerstvých játrech (5 %). Skořápky mušlí navíc poskytují glukosamin, který je nezbytný pro zdravé klouby. Vysoký obsah bílkovin v krmivu zaručuje správný vývoj a růst domácích mazlíčků. Granule jsou dostatečně velké, aby se zabránilo jejich rychlému spolknutí vcelku, což zvyšuje trávení a zlepšuje zdraví ústní dutiny. Krmivo dále obsahuje vitamíny a minerály, jako je vitamín A, D3, E, taurin, zinek, měď, jód a selen, které jsou nezbytné pro zdraví a pohodu Vaší kočky. Doporučení pro krmení jsou založena na hmotnosti kočky, přičemž denní porce krmení se pohybují od 40 do 135 g v závislosti na hmotnosti kočky. BOSCH Sanabelle grande 400 g je vynikající volbou pro majitele koček velkých plemen, kteří chtějí svému mazlíčkovi zajistit zdravou a výživnou stravu. Složení krmiva je pečlivě vybráno a granule jsou dostatečně velké, aby nemohly být rychle spolknuty celé, což zvyšuje trávení a zlepšuje zdraví ústní dutiny.

Složení:

drůbeží maso (čerstvé, 20 %), drůbeží protein (sušený), rýže, rýžová mouka, živočišný tuk, čerstvá játra (5 %), jaterní moučka, lososová moučka, proteinový hydrolyzát, sušená řepná dužina (bez cukru), lněné semínko, hrachová vláknina, hrášek ( sušený), uhličitan vápenatý, celá vejce (sušená), lososový olej, droždí (sušené, obsahující 0,1 % mannanových oligosacharidů, 0,06 % beta glukanu), chlorid draselný, brusinky (sušené), borůvky (sušené), slávka zelená (sušená, 0,1 %), květy měsíčku lékařského (sušené), prášek z čekanky, juka (sušená). Doplňkové látky Fyziologické doplňkové látky: Vitamin A (25 000 IU/kg), Vitamin D3 (1 500 IU/kg), Vitamin B1 (20 mg/kg), Vitamin B2 (22 mg/kg), Vitamin B6 (20 mg/kg), vitamin B12 (40 mcg/kg), biotin (450 mcg/kg), kyselina pantotenová (20 mg/kg), niacin (80 mg/kg), taurin (2000 mg/kg), kyselina listová (2,0 mg/kg), vitamín C (400 mg/kg), cholinchlorid (2450 mg/kg), vitamín E (600 mg/kg), zinek [jako hydrát chelátu aminokyseliny zinku] (75 mg/kg), měď (10 mg/kg), jód (2,0 mg/kg), selen (0,2 mg/kg), zinek [jako oxid zinečnatý] (30 mg/kg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BOSCH Sanabelle Grande
Značka:
SANABELLE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Velká plemena

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
19.5
Vápník (%):
1.15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.