Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Maxi Senior drůbež a rýže 1 kg granule pro psy velkých plemen 1 kg

Značka: 8IN1
45760
85 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 21 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Maxi Senior je kompletní suché krmivo pro starší psy velkých plemen nad 7-8 let

Krmivo BOSCH Maxi Senior obsahuje mnoho složek, které staršímu psovi dodají správné množství bílkovin, sacharidy a vlákninu při minimalizaci obsahu tuku. Díky tomu je ideální pro starší psy, kterým se zpomaluje metabolismus a práce vnitřních orgánů a jejich tělo vyžaduje více péče a podpory. Protein v krmivu BOSCH Maxi Senior pochází z drůbeže, která je považována za jemné a lehce stravitelné maso. Rýže je zdrojem sacharidů. Aditiva použitá v receptuře zvyšují množství hrubé vlákniny na 6,5 %, což je výhodné pro starší psy. Krmivo BOSCH Maxi Senior dále obsahuje glukosamin a chondroitin, které pomáhají zpevňovat kosti a kloubní chrupavky, což je důležité zejména pro psy velkých plemen, kteří dosahují tělesné hmotnosti nad 25 kg a potřebují posílit kosterní systém. Výrobek neobsahuje pšenici, což je výhodné pro psy s nesnášenlivostí lepku. Krmivo také obsahuje přísady MOS a FOS a antioxidanty, které podporují imunitní systém psa. Krmivo BOSCH Maxi Senior obsahuje mnoho živin a vitamínů, jako je vitamín A, vitamín D3, vitamín E, měď, zinek, jód a selen.

< b. >

Složení:

čerstvá drůbež (20 %), rýže (18 %), ječmen, kukuřice, drůbeží maso v prášku, řepné řízky (bez cukru ), prášková celulóza, hydrolyzovaný protein, hrášek, rybí prášek, rybí tuk, sušené pivovarské kvasnice (0,1 % mannooligosacharidy, 0,06 % β-glukan), kolostrum (0,3 %), chlorid draselný, extrakt z mušlí zeleného rtu (0,2 %), sodík chlorid, čekanka (sušená). Obsah: protein 19,0 %, obsah tuku 6,5 %, hrubá vláknina 6,5 %, hrubý popel 5,2 %, vápník 0,9 %, fosfor 0,75 %. Přídatné látky na kg: Vitamin A 13 000 IU, Vitamin D3 1 300 IU, Vitamin E 600 mg, Měď (jako pentahydrát síranu měďnatého) 11 mg, Zinek (jako oxid zinečnatý) 77 mg, Zinek (jako chelát aminokyseliny zinku, hydratovaný) 75 mg, jód (jako jodid vápenatý, bezvodý) 2 mg, selen (jako selenan sodný) 0,2 mg, antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
Bosch Maxi Senior Drůbeží & Rýže
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
8IN1

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
19
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.75
Tuky (%):
6.5
Vápník (%):
0.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.