Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Bosch Adult Fish & Potato 3 kg granule pro dospělé psy

Značka: BOSCH
45756
241 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 60 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo, které splňuje požadavky dospělých psů

Dospělé ryby a brambory Bosch je vyvážené suché krmivo pro dospělé psy s normální aktivitou.
Jedinečná chuť ryb a brambor osloví i ten nejvybíravější ze psů.
Při výběru krmiva si jistě dáváte záležet na tom, abyste svému čtyřnohému kamarádovi dopřáli správnou výživu, která splní očekávání nejen po stránce chuti, ale bude pečovat i o zdraví a imunitu vašeho psa.
Krmivo Bosch Adult Fish and Potato splňuje požadavky na doplňky výživy pro dospělé psy s normální aktivitou a citlivé psy.
Receptura je obohacena o výtažek z mušlí, který pomáhá udržovat správnou tělesnou hmotnost a chrání klouby. Vysoce kvalitní ingredience byly přizpůsobeny s ohledem na podporu zdraví, takže si můžete být jisti, že poskytnutím krmiva Bosch Adult pro vaši čtyřnohou domácnost se staráte o jeho vývoj.
Ingredience jsou pečlivě zpracovány, aby si zachovaly potřebné živiny. a jejich jedinečnou chuť.

Chcete-li se postarat o pohodlí svého psa, vyberte správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu.

Složení:

Sušené drůbeží maso, ječmen, kukuřice, pšeničný prášek, pšenice, živočišné tuky, rybí prášek (min. 5 %), brambory (sušené, min. 5 %), pšeničné krupice, masový extrakt, řepné řízky ( bez cukru), sušené pivovarské kvasnice, hrášek, chlorid sodný, skořápkový prášek (min. 0,1 %), čekankový prášek.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
Bosch Adult Fish & Potato
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.