Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Super Premium Chicken, Duck & Millet 800 g mokré krmivo pro psy

Značka: BELCANDO
15397
99 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.8 kg
95 Kč

99.00 Kč

Zákaznické body: 25 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Super Premium neobsahuje žádné umělé přísady ani konzervační látky

BELCANDO Super Premium je mokré krmivo pro psy, které bylo vyvinuto pro dospělé psy všech plemen. Toto jídlo je založeno na jemně uvařených kouscích kuřete a kachny s přídavkem jáhel a mrkve. Výrobek navíc obsahuje světlicový olej, který je výborným zdrojem polynenasycených kyselin. BELCANDO Super Premium neobsahuje žádné umělé přísady ani konzervační látky. Je vyroben z přírodních surovin, které jsou vhodné pro dospělé psy. Abyste svému psovi dodali správné množství živin, měli byste počítat s přechodným obdobím a přizpůsobit množství krmiva potřebám zvířete. Přípravek by měl být podáván při pokojové teplotě a jakákoli nepoužitá část by měla být uchovávána v chladničce po dobu až 2 dnů. Voda by měla být psovi vždy k dispozici.

Složení:

kuřecí maso, srdce, játra, žaludky (40 %); kachní maso, srdce (25 %); kuřecí vývar, kachna (24,5 %); jáhly, vařené (4 %); mrkev (4 %); semena šalvěje (1 %); minerální látky (1 %); světlicový olej (0,5 %) Doplňkové látky na kilogram: Dietní doplňkové látky: vitamín D3 200 IU; vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; mangan (jako síran manganatý) 2 mg; zinek (jako síran zinečnatý) 20 mg; jód (bezvodý jodičnan vápenatý) 0,2 mg Analytické složky: protein 11,0 %; obsah tuku 5,5 %; surový popel 2,0 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkost 78,0 % Dostupné ve 400g a 800g plechovkách

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
BELCANDO Super Premium Kuře, kachna a proso
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.