Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Single Protein Salmon 200 g vlhké krmivo pro psy

Značka: BELCANDO
64125
48 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vysoce kvalitní vlhké krmivo pro psy s potravinovými alergiemi

BELCANDO Single Protein Salmon je vysoce kvalitní vlhké krmivo pro psy s potravinovými alergiemi. Toto krmivo obsahuje jediný zdroj bílkovin - lososa, což znamená, že jej lze s úspěchem používat při eliminační dietě a v programu BARF. Eliminační dieta spočívá v odstranění jednotlivých složek ze stravy psa a pozorování závažnosti příznaků. Díky tomu můžete určit zdroj alergenu a zcela jej vyloučit ze stravy zvířete. BELCANDO Single Protein Salmon je ideální krmivo pro psy, kteří vyžadují jediný zdroj bílkovin. BELCANDO Single Protein Losos se doporučuje podávat při pokojové teplotě. Výrobek by měl být po otevření uchováván v chladničce po dobu až 2 dnů. Veškeré zbytky je třeba vyhodit a misku umýt.

Složení:< /b

losos 73 %, vývar z lososa 27 %. Analýza: protein 10 %; tuk 7,0 %; surový popel 1,5 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkost 79 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Produktová řada:
BELCANDO Single Protein Losos
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.