Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Mastercraft Topping jehněčí s hráškem 100 g vlhké krmivo pro dospělé psy 100 g

Značka: BELCANDO
67379
49 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro psy

BELCANDO Mastercraft Topping Jehněčí s hráškem 100 g je inovativním doplňkem suchého krmiva pro psy. Poleva BELCANDO® MASTERCRAFT dodává každému suchému krmivu jedinečnou chuť, takže každé jídlo je pro vašeho psa skutečnou lahůdkou. BELCANDO® MASTERCRAFT Topping je perfektní způsob, jak zpestřit jídelníček vašeho psa, protože vám umožňuje vytvářet každý den nový jídelníček. BELCANDO® MASTERCRAFT Topping Jehněčí s hráškem 100 g se skládá z jehněčího masa, srdce a hrášku. Jehněčí maso je šetrně propečené v jehněčím vývaru, díky čemuž si zachovává svou přirozenou chuť a vůni. Poleva je bez přísad a umělých barviv, takže je pro vašeho psa zdravou a přirozenou volbou. BELCANDO® MASTERCRAFT Topping Jehněčí s hráškem 100 g je skvělý způsob, jak přidat chuť a výživu do jídelníčku vašeho psa. Poleva se snadno nanáší a lze ji přidat do jakéhokoli suchého jídla. BELCANDO® MASTERCRAFT Topping je perfektní volbou pro psy, kteří vyžadují změnu chuti ve své stravě. Pokrm je také skvělým řešením pro psy, kteří jsou vybíraví nebo mají potíže s konzumací suchého krmiva.

Složení:

jehněčí maso, srdce (50 %); jehněčí vývar (44 %); hrách (6 %) ANALYTICKÉ SLOŽKY protein 9,0 %; obsah tuku 5,0 %; surový popel 0,5 %; hrubá vláknina 0,2 %; vlhkost 85 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.