Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Mastercraft Topping Duck with Sweet Potato pro dospělé psy 100 g

Značka: BELCANDO
67383
49 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro psy

BELCANDO Mastercraft Topping Duck with Sweet Potato 100 g je moderní nabídka pro majitele psů, kteří chtějí zpestřit jídelníček svého mazlíčka. Tento produkt jsou kostky čerstvého kachního, srdce a jaterního masa vařené ve vlastní šťávě a smíchané se sladkými bramborami. Díky této kombinaci je BELCANDO® MASTERCRAFT Topping dokonalým doplňkem suchého krmiva pro vytvoření pestré nabídky pro vašeho psa. Toto aditivum se snadno používá a udělá z každého jídla skutečnou explozi chutí pro vašeho mazlíčka. BELCANDO® MASTERCRAFT Poleva kachna se sladkými bramborami je produkt, který je z hlediska výživy velmi hodnotný. Obsahuje 9,0 % bílkovin, 3,0 % tuku, 0,5 % hrubého popela, 0,1 % hrubé vlákniny a 85 % vlhkosti. Výrobek navíc neobsahuje žádné přísady, což je další výhoda. BELCANDO® MASTERCRAFT Topping Duck with Sweet Potato 100 g je perfektním řešením pro majitele psů, kteří chtějí uspokojit chuťové potřeby svého čtyřnožce. Tento doplněk je nejen chutný, ale také velmi zdravý, takže jej můžete pravidelně používat v jídelníčku vašeho psa. Vyrábí ho renomovaná značka BELCANDO, která zaručuje jeho nejvyšší kvalitu.

Složení :

kachní maso, srdce, játra (50 %); kachní vývar (44 %); sladké brambory (6 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Kachna
Tuky (%):
3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.