Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO kuře 300 g vlhké krmivo s kuřecí příchutí pro dospělé psy všech plemen 300 g

Značka: BELCANDO
15383
50 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.3 kg
95 Kč

50.00 Kč

Zákaznické body: 13 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní strava pro dospělé psy.

BELCANDO Chicken je mokré krmivo pro dospělé psy všech plemen, které se skládá z vybraného kuřecího masa, jater, srdcí a žaludků vařených v celku, rýže, mrkve a cukety. . Vysoce kvalitní suroviny byly šetrně a důkladně zpracovány, neobsahují umělá aromata, barviva a konzervanty. Krmivo je lehce stravitelné a chutné a díky přídavku za studena lisovaného bodlákového oleje poskytuje zvířeti esenciální polynenasycené mastné kyseliny. BELCANDO Chicken je k dispozici v jednotlivých porcích po 300 g, což usnadňuje podávání správného množství krmiva vašemu psovi. Krmivo navíc neobsahuje umělé konzervanty, díky čemuž je zcela přirozené. BELCANDO Chicken obsahuje mnoho živin, které jsou důležité pro zdraví vašeho psa. Kuřecí maso je bohaté na bílkoviny a rýže, mrkev a cuketa poskytují lehce stravitelné sacharidy, vlákninu a vitamíny. BELCANDO Chicken je také bohaté na vitamíny a minerály, včetně vitamínu D3, vitamínu E, manganu, zinku a jódu, což pomáhá udržovat vašeho psa zdravého. Doporučuje se krmit BELCANDO Chicken při pokojové teplotě a poskytnout vašemu psovi čerstvou pitnou vodu. Nespotřebovanou část jídla skladujte v lednici až 2 dny a misku po použití omyjte.

Složení:

kuřecí maso, játra, srdce, žaludky (63 %); kuřecí vývar (28%); rýže (4 %); mrkev (2 %); cuketa (2 %); světlicový olej (0,5 %); minerální látky (0,5 %). Extra za kilogram: doplňky stravy: vitamín D3 200 IU; vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 30 mg; mangan (jako síran manganatý) 3 mg; zinek (jako síran zinečnatý) 15 mg; jód (jako jodičnan vápenatý) 0,75 mg. Analytické složky: protein 10,8 %; obsah tuku 6,5 %; surový popel 1,8 %; hrubá vláknina 0,3 %; vlhkost 76,0 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Produktová řada:
BELCANDO Finest Selection Kuře, rýže a mrkev
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.8
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.23
Tuky (%):
6.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.