Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Junior Maxi L-XL 12,5 kg granule pro psy velkých plemen od 4 měsíců

Značka: BELCANDO
64176
1104 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 276 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Belcando Junior Maxi je suché krmivo pro mladé psy větších plemen v balení 12,5 kg.

Belcando Junior Maxi je suché krmivo pro mladé psy větších plemen, které poskytuje základní živiny potřebné pro lepší vývoj . Krmivo je díky vybraným surovinám a správné kombinaci ingrediencí přizpůsobeno pomalejšímu tempu růstu psů větších plemen a přípravky obsažené ve složení pomáhají posilovat klouby a chrupavky.
Obsahuje čerstvé drůbeží maso, které je vhodné pro lidskou spotřebu a jeho nutriční hodnota je přizpůsobena potřebám velkých psů.

Belcando Junior Maxi je určen pro mladé psy (4-14 měsíců). plemena a jeho složení bylo obohaceno o minerály a vitamíny, které jsou nezbytné pro lepší vývoj. Krmivo neobsahuje obiloviny, lepek, mléčné výrobky, sóju a umělé přísady, díky čemuž je vhodné ke konzumaci i pro psy s citlivým trávicím systémem.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (30 % ); rýže (18 %); kukuřice; krmné ovesné vločky; sušený drůbeží protein s nízkým obsahem popela (13 %); sušená vejce; rybí moučka z mořských ryb (2,5 %); hydrolyzovaná želatina (2,5 %); suché pivovarské kvasnice (2,5 %); lusky rohovníku, sušené (2,5 %); řepná dužina sušená; fosforečnan vápenatý; drůbeží tuk; rostlinný olej (palmový, kokosový); hydrolyzovaná kuřecí játra; semena šalvěje; Lněné semínko; chlorid sodný; chlorid draselný Analytické složení: celkový protein 24,5%, hrubý tuk 13%, hrubá vláknina 2,8%, hrubý popel 6%, vlhkost 10%, vápník 1,1%, fosfor 0,85%, sodík 0,3%, vitamíny, lecitin Bílkoviny: 5% živočišné bílkoviny – z toho 60 % drůbež, 5 % želatina, 10 % ryby a 25 % rostlinné bílkoviny

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Junior Maxi
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
24.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.