Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Selection jehněčí maso, brambory a brusinky 300 g mokrého krmiva pro dospělé psy 300 g

Značka: BELCANDO
15381
51 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 13 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro dospělé psy všech plemen s jehněčím

BELCANDO Finest Selection Jehněčí, brambory a brusinky je jedinečné mokré krmivo pro dospělé psy všech plemen, které si váš mazlíček jistě zamiluje. Potravu tvoří jehněčí maso, jehněčí játra, dršťky, jazyky a srdce, které tvoří celých 63 % z celkového obsahu. Přídavek brambor a brusinek obohacuje chuť masa a světlicový olej lisovaný za studena poskytuje esenciální polynenasycené mastné kyseliny, které jsou důležité pro zdraví vašeho psa. BELCANDO Finest Selection je produkt nejvyšší kvality, vyrobený z šetrně a pečlivě zpracovaných produktů přírodního původu, bez umělých aromat, barviv a konzervantů. Můžete si tak být jisti, že váš mazlíček dostane jen to nejlepší. Krmivo je dostupné v porcích po 300 g, což z něj činí pohodlné řešení pro majitele psů. Kromě toho je BELCANDO Finest Selection také kompletní krmivo, které bylo obohaceno o základní živiny, jako je vitamín D3, vitamín E, mangan, zinek a jód. Výrobek doporučujeme podávat při pokojové teplotě a zajistit čerstvou pitnou vodu. Nepoužitou porci lze skladovat v chladničce až 2 dny. BELCANDO Finest Selection Lamb, Potato and Cranberry je vynikající volbou pro majitele psů, kteří chtějí svému mazlíčkovi poskytnout tu nejlepší kvalitu krmiva.

Složení:

jehněčí maso, jehněčí játra, dršťky, jazyky, srdce (63 %), jehněčí vývar (28 %), brambory (4 %), brusinky (4 %), světlicový olej (0,5 %), minerální látky (0,5 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
BELCANDO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.