Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Selection králík, Millet & Brambory 125 g vlhkého krmiva pro psy

Značka: BELCANDO
64128
35 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné a vysoce stravitelné vlhké krmivo

BELCANDO Finest Selection Rabbit, Millet and Brambory je chutné a vysoce stravitelné vlhké krmivo pro dospělé psy všech plemen. Tento vysoce kvalitní produkt je dostupný v jednotlivých porcích, které obsahují králičí, drůbeží a jehněčí maso vařené v celku, jáhly a batáty. Přídavek za studena lisovaného bodlákového oleje poskytuje zvířeti esenciální polynenasycené mastné kyseliny. BELCANDO Finest Selection Králík, proso a brambory je krmivo vyrobené z šetrně a důkladně zpracovaných produktů přírodního původu, bez umělých aromat, barviv a konzervantů. BELCANDO Finest Selection Rabbit, Millet & Brambor obsahuje správné množství bílkovin, tuku, popela a hrubé vlákniny, takže je perfektní volbou pro dospělé psy všech plemen. Kromě toho toto krmivo pro psy obsahuje vitamín D3, vitamín E, mangan, zinek a jód pro zajištění správné výživy a podporu zdraví vašeho psa. Doporučuje se podávat přípravek při pokojové teplotě. Po otevření by měla být nespotřebovaná část jídla uchovávána v chladničce po dobu až 2 dnů. Odstraňte všechny zbytky a před dalším podáváním misku umyjte.

Složení:

králičí srdce, játra, plíce (26 %); drůbeží maso, srdce, játra a žaludky (26 %); masový vývar z králíka, drůbeže, jehněčího (24,5 %); jehněčí srdce, játra, plíce (14 %); vařené proso (4 %); sladké brambory (4 %); světlicový olej (0,5 %); sušená vejce (0,5 %); minerální látky (0,5 %) Doplňky stravy: vitamín D3 200 IU; vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; mangan (jako síran manganatý monohydrát) 2 mg; zinek (jako monohydrát síranu zinečnatého) 20 mg; jód (ve formě jodičnanu vápenatého) 0,2 mg Analytické složení: protein 10,5 %; obsah tuku 5,0 %; surový popel 2,0 %; hrubá vláknina 0,5 %; vlhkost 78,0 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.125
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Králík
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.