Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Grain Free Senior XS-M 12,5 kg granule pro psy

Značka: BELCANDO
64152
1861 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 465 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Postarejte se o zdraví a pohodlí svého psa v každé fázi jeho života. Vyberte si toto krmivo, abyste jej poskytli.

Suché krmivo s drůbeží pro psy malých a středních plemen. Váš věrný společník si ve stáří zaslouží tu nejlepší péči. Krmivo bylo vytvořeno s ohledem na specifické potřeby seniorů a aby jim poskytlo ty správné živiny. Drůbež jako zdroj lehce stravitelných živočišných bílkovin podporuje udržení zdravého svalstva a energie v pozdějším věku. Přídavek amarantu a mořského zooplanktonu poskytuje důležité živiny, které pomáhají udržovat vitalitu. Čím je toto krmivo výjimečné? Protein z drůbeže - zdroj lehce stravitelné výživy. Amarant a mořský zooplankton - pro vitalitu. Bez obilovin - ideální pro psy s alergiemi. Pečujte o zdraví a pohodlí svého psa v každé fázi jeho života. Vyberte si toto krmivo, abyste mu to poskytli.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (40 % ), amarant (19 %), bramborový škrob, hrachová mouka, hydrolyzovaná drůbeží játra (4,5 %), drůbeží protein, nízký obsah popela, sušený (2,5 %), mořský a pozemní zooplankton (krill, 2,5 %), želatina, hydrolyzovaná (2,5 %), pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %), výlisky z hroznových semen, lusky rohovníku, sušené, sušená řepná dužina, bez cukru, rybí moučka z mořských ryb (2 %), drůbeží tuk, Chia semínka, uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, chlorid sodný, sušené bylinky (celkem: 0,2 %, listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiny), Kalifornská juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Finest GrainFree Senior
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
19.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.55
Tuky (%):
12
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.