Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Grain Free Puppy Poultry 12,5 kg granule pro štěňata

Značka: BELCANDO
64155
1370 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 343 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro štěňata

BELCANDO Finest Grain Free Puppy Poultry 12,5 kg je suché krmivo pro štěňata do 4 měsíců a pro další chov mladých psů malých plemen s citlivostí na obilniny. Krmivo bylo vytvořeno tak, aby poskytovalo štěňatům a mladým psům všechny živiny potřebné pro jejich zdravý vývoj. Drůbež je zdrojem lehce stravitelné živočišné bílkoviny, která je nezbytná pro vývoj svalů a pojivové tkáně u rostoucího štěněte. Krmivo bylo obohaceno o amarant a mořský zooplankton, které jsou zdrojem mnoha životně důležitých látek, jako jsou omega-3 a omega-6 kyseliny, aminokyseliny a minerály. Krmivo neobsahuje obiloviny, což z něj dělá ideální volbu pro mazlíčky s alergiemi a intolerancí. Ingredience byly pečlivě vybrány a zajišťují správnou rovnováhu živin pro specifické potřeby štěňat a mladých psů.

Měli byste počítat s přechodným obdobím a upravit množství krmiva. na potřeby zvířete. U psů s nadváhou se doporučuje snížit denní příjem. Výrobek by měl být skladován v uzavřené nádobě na suchém a chladném místě. Voda by měla být psovi vždy k dispozici.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (40 %); drůbeží protein, nízký obsah popela, sušený (16 %); amarant (14 %); bramborový škrob; hrachová mouka; moučka z mořských ryb (5 %); drůbeží tuk; mořský, pozemní zooplankton (krill, 2,5 %); želatina, hydrolyzovaná (2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); sušené vejce; Lusky rohovníku, sušené; Sušená řepná dužina, bez cukru; fosforečnan vápenatý; lososový olej; hydrolyzovaná kuřecí játra; Chia semínka; chlorid sodný; chlorid draselný.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Finest GrainFree Puppy Poultry
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.