Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Dog Food Adult konzerva pro psy s koňským masem a bramborami 400 g

Značka: BELCANDO
67336
69 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vysoce kvalitní mokré krmivo pro vašeho psa

BELCANDO® SUPER PREMIUM Dog Food je jedinečné vlhké krmivo pro vašeho psa. Výběrem našich produktů volíte kvalitu a přirozenost. Naše maso pochází výhradně od německých zemědělských provozovatelů, kteří jsou pod neustálou kontrolou kvality. Vybírá se pět druhů masa: hovězí, drůbeží, telecí, zvěřina a jehněčí. Všechny odrůdy obsahují pouze celé kusy masa, které jsou důkladně tepelně upraveny, aby byla zachována jejich nutriční hodnota. Každá odrůda je navíc obohacena o vybrané ingredience tak, aby vyhovovaly potřebám vašeho mazlíčka. Naše výrobky neobsahují žádné tvarované maso ani jiné umělé přísady. Naše tajemství spočívá v tom, že k výrobě používáme jen ty nejlepší přírodní suroviny, bez umělých aromat, barviv a konzervantů. Naše krmivo je bohaté na hodnotný bodlákový olej, který je zdrojem polynenasycených mastných kyselin, které jsou nezbytné pro zdraví vašeho mazlíčka. Všechny naše produkty procházejí přísně kontrolovanými výrobními procesy, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita a čerstvost. BELCANDO® SUPER PREMIUM Dog Food je vynikající nabídka pro každého majitele psů, který chce svému mazlíčkovi zajistit zdravou a chutnou stravu.

Složení:

koňské maso, srdce, žaludek, játra, plíce (63 %); masový vývar (28,5 %); brambory (4 %); pastinák (2 %); chia semínka (1 %); světlicový olej (0,5 %); vaječné skořápky, sušené (0,5 %); minerální látky (0,5 %) Analytické složení: protein 11 %; obsah tuku 5,5 %; surový popel 2,0 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkost 79 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BELCANDO Horse & Potatoes
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Koňské maso
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.