Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Adult Lamb & Rice 1kg granule pro citlivé psy jehněčí a rýžové granule pro citlivé psy 1kg

Značka: BELCANDO
64164
120 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
1 kg
95 Kč

120.00 Kč

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo pro psy

Belcando Lamb & Rice je holistické krmivo pro citlivé psy, bohaté na vysoce stravitelné jehněčí maso a lehce stravitelnou rýži. Obsahuje kombinaci pečlivě vybraných složek, které poskytují optimální výživu pro psy s normální úrovní aktivity. Semena šalvěje podporují přirozené trávení mucinu a poskytují esenciální mastné kyseliny. Obsah bílkovin a tuků je přizpůsoben energetickým potřebám psů s normální úrovní aktivity. Toto krmivo je vynikající volbou pro psy s citlivým žaludkem nebo nesnášenlivostí lepku. Hlavním zdrojem lehce stravitelných sacharidů je rýže, která obsahuje značné množství zinku, draslíku, hořčíku a železa. Navíc chia semínka poskytují osmkrát více omega-3 mastných kyselin než divoký aljašský losos. Obsahují také třikrát více tuku než obiloviny a jedenapůlkrát více než luštěniny. Tento vysoký obsah tuku umožňuje vstřebávání vitamínů rozpustných v tucích. Rýže i chia semínka hrají důležitou roli při budování nových buněk, regulaci procesů v těle a udržování zdravé kůže a srsti.

Složení:

rýže (40 %); čerstvé jehněčí maso, játra, plíce (celkem: 30 %); Sušený drůbeží protein s nízkým obsahem popela (12,5 %); Jehněčí protein, sušený (10 %); vyloupané ovesné vločky; koláč z hroznových semínek; pivovarské kvasnice, sušené; chia semínka (1,5 %); ovesné otruby; Lněné semínko; kuřecí játra, hydrolyzovaná; drůbeží tuk; chlorid sodný; chlorid draselný; Sušené bylinky (celkem: 0,2 %; listy kopřivy, kořen hořce, kentaur, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiny); yucca schidigera

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Adult Lamb&Rice
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.