Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Adult Grain Free Beef 12,5 kg hovězí granule pro psy

Značka: BELCANDO
64138
1539 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 385 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalé suché krmivo pro psy

Belcando Adult GF Beef je perfektní krmivo pro psy, kteří mají potravinovou intoleranci na lepek nebo obiloviny. Toto bezobilné krmivo pro psy je založeno na holistickém konceptu výživy, nahrazující obiloviny vysoce hodnotným amarantem, který má mnohem vyšší obsah živin, jako jsou bílkoviny, lysin, mastné kyseliny, minerály a stopové prvky. Krmivo také obsahuje velké množství čerstvého hovězího masa, což z něj dělá opravdový kulinářský požitek pro psy s vytříbeným patrem. Krmivo je určeno pro dospělé psy obřích plemen s běžnou aktivitou. Obsahuje přesně správné množství bílkovin a tuků, aby vyhovovalo nutričním potřebám dospělých psů. Krmivo je bez sóji, lepku, mléčných výrobků a obilovin, takže je ideální pro psy s potravinovou intolerancí. Obsahuje také bioaktivní látky, jako jsou polyfenoly z hroznových jader, které chrání živočišné buňky a přispívají k jejich celkovému zdraví.

Složení:

čerstvé hovězí maso (40 %); amarant (18 %); bramborový škrob; hovězí protein, sušený (12,5 %); hrachová mouka; moučka z mořských ryb (2,5 %); mořský, pozemní zooplankton (krill, 2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené; lusky rohovníku, sušené; výlisky z hroznových semen; fosforečnan vápenatý; sušená řepná dužina, bez cukru; lososový olej; slunečnicový olej; hydrolyzované kvasinky; Chia semínka; chlorid sodný; chlorid draselný; sušené bylinky (celkem: 0,2 %; listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, listy ostružiny); yucca schidigera

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Adult Grain Free Beef
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
23.5
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.