Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Adult Dinner 1 kg granule pro psy s normální aktivitou

Značka: BELCANDO
64134
113 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 28 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro psy

Je to perfektní kombinace živin pro dospělé psy. Obsahuje hodně křehké drůbeže, zdravé brambory a mouku získanou za studena z hroznových semínek. Toto krmivo bylo vyvinuto pro psy s normální aktivitou, kteří potřebují dietu s omezeným obsahem bílkovin a tuků. Díky tomu, pokud pes přijímá správné množství potravy, zůstane na konstantní tělesné hmotnosti a míra sytosti bude přiměřená. Belcando Adult Dinner obsahuje také cenné životně důležité složky, jako je za studena lisovaná mouka z hroznových semínek, která je zdrojem OPC, který pozitivně ovlivňuje stav buněk v těle psa. Hroznová semínka jsou také bohatým zdrojem polyfenolů, které chrání buňky domácích mazlíčků. Toto krmivo je určeno pro dospělé psy středních a velkých plemen s běžnou aktivitou. Větší granule povzbudí vašeho psa k delšímu žvýkání a pocitu sytosti. Krmivo Belcando navíc díky bioaktivním látkám - polyfenolům obsaženým v hroznových semenech chrání buňky psa.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (30 %), kukuřice, sušený drůbeží protein s nízkým obsahem popela (16 %), rýže, bramborový škrob (14 %), moučka z mořských ryb ( 3 %), sušená cukrová řepná dužina, rohovník, odstředěná hroznová semínka (2,5 %), pivovarské kvasnice, drůbeží tuk, rafinovaný rostlinný olej, semena šalvěje, hydrolyzovaná kuřecí játra, fosforečnan vápenatý, chlorid sodný, chlorid draselný, bylinky (celkem 0,2 %) : listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, kopr, kmín, jmelí, řebříček, ostružina), kalifornská juka

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Adult Dinner
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.