Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Balení SUŠIČEK hovězí 1 ks pamlsek pro psy, 1 ks

66463
69 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dopřejte svému mazlíčkovi chvíle plné štěstí a radosti

Paka Zwierzaka DRYS Hovězí kebab je přirozenou pochoutkou pro psy všech věkových kategorií, také pro štěňata. Díky speciálnímu procesu tepelné pasterizace je vysoce kvalitní hovězí pamlsek zbaven bakterií a virů, takže si můžete být jisti, že váš pes dostane to nejlepší. Svačinka v zajímavé podobě hovězího šašliku je ideální jako odměna při tréninku, dlouhých procházkách, ale i pro potěšení pejska během dne mezi jídly. Bachor, který je základem žvýkání, příznivě ovlivňuje trávení a reguluje bakteriální mikroflóru a pomáhá při řešení problémů souvisejících s koprofágií. Měkká textura plic kolem bachoru má pozitivní vliv na tlamu, srst a zuby psa. Pochoutka dokonale uspokojí potřebu žvýkat. Hovězí maso jako zdroj kvalitních bílkovin, železa, hořčíku, draslíku a vitamínů skupiny B dodává psovi potřebné nutriční hodnoty, podporuje činnost trávicího traktu a podporuje imunitu. Nedostatek barviv, konzervantů, zvýrazňovačů chuti, aromat a plniv zaručuje vysoce kvalitní svačinu.

Na maxandmrau.cz najdete také další přírodní pamlsky pro psy všech věkových kategorií od Pak Zwierzak.

Složení:

hovězí bachor a plíce 100%
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Druh bílkovin:
Hovězí maso
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.