Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Balení Animal DEER HARD XL - 18 cm žvýkačka pro psy

67093
349 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 87 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

100% přírodní jelení parohy

Gryzak Paka Zwierzaka Jelení parohy jsou ideální nabídkou pro psy, kteří milují přírodní řešení trávení času.

Parohy shodily a odešly v polských lesích během přirozeného procesu odlivu. Pochoutka vyrobená v Polsku pod stálým dohledem Poviat Veterinary Inspector.

Housátko je k dispozici v několika velikostech (Soft a Hard). Každá verze je vhodně přizpůsobena potřebám zvířete. Velikost Soft je určena především pro psy s jemnějším upnutím čelistí. Paroží je navíc speciálně podélně seříznuto, aby se usnadnil přístup k nejžádanější části pamlsku.

Tvrdá velikost doporučená pro psy se silnějším sevřením čelistí. V této verzi se psovi dává celý kus parohu. Dostat se k nejchutnější části pamlsku zabere vašemu psovi mnoho hodin žvýkání a kousání a poskytuje zábavu na dlouhou dobu.

Parohy mají porézní strukturu, díky které jsou výjimečně odolné, nedrolí se a nepraskají a zanechávají místo hry a kousání čisté. Cílem hry je, aby se zvíře dostalo na nejchutnější místo žvýkací hračky, tedy do houbovité suché dřeně.

Výrobek bez vůně, sterilizovaný párou.

Před prvním podáváním ponořte parohy na 2 minuty do vroucí vody. Tuto metodu můžete také použít, když váš pes ztratí zájem o žvýkání.

Chcete-li svému psovi zajistit pohodlí, zvolte správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu.

Projděte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Složení:

jelení parohy 100%
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.113
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Jelen
Tuky (%):
0.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.