Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ARISTOCAT PREMIUM silikonové stelivo pro kočky 3,8 l bez zápachu

Značka: ARISTOCAT
50007
139 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 35 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Čistota a pohodlí

ARISTOCAT - přírodní, antibakteriální stelivo bez zápachu pro vaši kočku! Dopřejte své kočce nejvyšší komfort a hygienu díky ARISTOCAT - vysoce kvalitnímu, silikonovému kočičímu stelivu vyrobenému pouze z přírodních surovin. Díky ultraabsorpčnímu složení ARISTOCAT rychle absorbuje vlhkost a nepříjemné pachy a zajišťuje svěžest a čistotu v bedně. ARISTOCAT je bezprašné stelivo, které zajišťuje čistý vzduch v domě a chrání dýchací cesty Vaší kočky. Stelivo je také lehké a nelepí se na tlapky, takže se neroznáší po domě. ARISTOCAT je zcela biologicky odbouratelný, což znamená, že po použití neznečišťuje životní prostředí. Podestýlka navíc díky svým antibakteriálním vlastnostem chrání před rozvojem škodlivých mikroorganismů. Postarejte se o pohodlí a čistotu své kočky ve svém domově s ARISTOCAT - nejlepší volbou pro nejnáročnější majitele koček!

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Silikonový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.6
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Objem (ml):
3800
Produktová řada:
ARISTOCAT bez zápachu
Značka:
ARISTOCAT
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.