Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

APPLAWS Dry Cat Adult granule pro dospělé kočky s kuřecím a jehněčím masem 7,5 kg

Značka: APPLAWS
48236
855 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 214 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Nejlepší krmivo pro vaši kočku

APPLAWS Suché krmivo pro dospělé kočky - kuře a jehněčí je dokonalou kombinací chuti a zdraví vašeho mazlíčka. Toto krmivo bez obilovin s 80 % živočišných složek poskytuje kompletní a vyváženou stravu, která uspokojí potřeby všech dospělých plemen koček.

Receptura na bázi kuřecího a jehněčího masa je ideální pro masožravé kočky, které nesnášejí nadměrné přídavky ve stravě. Bezobilná dieta minimalizuje zátěž trávicího systému a umožňuje lepší využití živin. Sacharidy ze zeleniny a ovoce poskytují extra energii, aniž by negativně ovlivnily tělo vaší kočky.

Naše jídlo je bohaté na přírodní antioxidanty, které posilují imunitní systém a oddalují proces stárnutí. Nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6 podporují zdraví oběhového a nervového systému a zároveň zlepšují stav kůže a srsti Vaší kočky. Probiotika obsažená ve složení navíc podporují zdravé trávení a zajišťují optimální fungování trávicího systému.

Klíčové vlastnosti suchého krmiva APPLAWS pro dospělé kočky – kuře a jehněčí:

  • Receptura bez obilovin, která minimalizuje zátěž trávicího systému.
  • 80 % živočišných složek pro uspokojení přirozených potřeb masožravých koček.
  • Přírodní antioxidanty, které posilují obranyschopnost organismu a oddalují proces stárnutí.
  • Prebiotika pro posílení flóry trávicího systému a zdravé trávení.
  • Výtažek z brusinek pro podporu zdraví močových cest vaší kočky.
  • Složení proti nadýmání, které podporuje zdraví celého těla.
  • Bez sóji, konzervačních látek a umělých barviv, což zaručuje nejvyšší kvalitu.

Složení:

Sušené kuře (48 %) , sušené jehněčí maso (20 %), sušené brambory, vykostěné mleté ​​kuřecí maso (12 %), řepné řízky, drůbeží omáčka, lososový olej, vitamíny a minerály, sušená vejce, rostlinná celulózová vláknina (0,03 %), chlorid sodný, uhličitan vápenatý, mořské řasy, brusinky, dl-methionin, chlorid draselný, extrakt z juky, extrakt z citrusových plodů, extrakt z rozmarýnu.

Obsahuje maso přirozeně obsahující taurin.

Analýza: Bílkoviny: 37 %, surové oleje a tuky: 17 %, vláknina: 2,5 %, hrubý popel: 10,9 %, Omega-6: 3,3 %, Omega-3: 1 %, vápník: 2,7 %, fosfor: 1,6 %, taurin: 2000 mg/kg

Dietní přísady na kg: Vitamíny: Vitamín A (retinol acetát): 27 850 IU/kg, vitamín D3 (cholekalciferol): 1 200 IU/kg, vitamín E (alfa-tokoferol acetát): 615 IU/kg

Sledovací prvky: Selen (jako seleničitan sodný): 0,13 mg/kg, jód (jako bezvodý jodičnan vápenatý): 1,5 mg/kg, železo (jako monohydrát síranu železnatého): 80 mg/kg, měď (jako pentahydrát síranu měďnatého): 48 mg/kg , hořčík (jako monohydrát síranu hořečnatého): 38 mg/kg, zinek (jako monohydrát síranu zinečnatého): 135 mg/kg

Technologické doplňky: E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68; NCIMB 10415) 1 000 000 000 CFU/kg jako pomůcka pro tvorbu, udržování a obnovu přirozené střevní flóry u koček, přírodní antioxidant: směs tokoferolu s extraktem z rozmarýnu

Žádná přidaná umělá barviva, příchutě ani konzervační látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7.5
Produktová řada:
APPLAWS Dry cat Adult kuře a jehněčí
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.5
Tuky (%):
20
Vápník (%):
2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.