Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Alpha Spirit Poultry 9 kg - granule pro dospělé psy

Značka: ALPHA SPIRIT
58038
1450 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 363 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vybrané granule pro psy

Jedná se o nový pamlsek do naší řady měkkých krmiv. Drůbeží maso bohaté na bílkoviny je skvělou a zdravou volbou pro každého psa. Drůbež je nejen vynikajícím zdrojem bílkovin, ale také nenasycených mastných kyselin, vitaminů a minerálních látek. Výrobek je 100% přírodní, vařený při nízké teplotě, takže si zachovává své výživové vlastnosti. Vysoce kvalitní suroviny získáváme od místních dodavatelů. Přispívají ke zdravé a lesklé srsti vašeho domácího mazlíčka. Obsahuje až 85% masa, omega kyseliny, posiluje imunitní systém. Výhodné balení: 45x200g

Výhody krmiva Alpha Spirit pro drůbež:

V zájmu ochrany životního prostředí jsme upustili od plastových tácků v menších baleních našich potravin. Speciální obal, ve kterém je krmivo zabaleno, plní svůj úkol na 100% a řádně chrání krmivo, takže zůstává čerstvé i pro ty nejmenší psy. Díky měkkým kostkám a speciálnímu složení je naše krmivo vynikající volbou pro štěňata i dospělé psy. Naše potraviny jsou určeny pro lidi. To znamená, že každá složka je schválena i pro lidskou spotřebu.

Všechny analytické složky jsou přírodní a pocházejí výhradně z použitých čerstvých produktů - nebyly uměle doplňovány.

Složení:

30% čerstvé kuřecí maso, 25% čerstvé krůtí maso, 20% čerstvé kachní maso, 10% čerstvé ryby (španělská sardinela (sardinella aurita), makrela (scomber scombrus), kranas (trachurus spp.), evropská sardinka (sardina pilchardus) ), hydrolyzovaný škrob, přírodní glycerin, vejce, řepné řízky, pivovarské kvasnice (saccharomyces cerevisiae), mrkev, jablka, čekanka, kmín (cuminum cyminum), rozmarýn (rosmarinus officinalis), kurkuma (curcuma longa).
Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva
Kraj pochodzenia:
Alpha Spirit, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ALPHA SPIRIT

Určení

Životní fáze:
Všechny
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.