Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Alpha Spirit Poultry 3 kg - granule pro dospělé psy všech plemen

Značka: ALPHA SPIRIT
58047
720 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 180 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule pro psy

Drůbež z volného chovu je pro milovníky drůbeže skutečnou lahůdkou. V tomto složení najdete čerstvé kuřecí, krůtí a kachní maso, které jsou vynikajícím zdrojem bílkovin a nenasycených mastných kyselin. Jedná se o zdravé a hodnotné granule pro vašeho psa, které obsahují velké množství nezbytných vitamínů a minerálů. Masovou moučku doplňuje zelenina, ovoce a aromatické bylinky, které dodávají vitamíny a stopové prvky

Výhody krmiva Alpha Spirit:

Vše bylo připraveno lisováním za studena a uzavřeno do chutné krokety. Žádná mouka, žádné obiloviny, žádný lepek, žádný extrudér. Krmivo obsahuje 85% masa (kuřecí, krůtí, kachní a rybí)

Všechny analytické složky jsou přírodní a pocházejí výhradně z použitých čerstvých produktů - nejsou uměle doplňovány

Složení:

30% čerstvé kuřecí maso, 25% čerstvé krůtí maso, 20% čerstvé kachní maso, 10% čerstvé ryby (španělská sardinela (sardinella aurita), makrela (scomber scombrus), kranas (trachurus spp.), evropská sardinka (sardina pilchardus) ), hydrolyzovaný škrob, vejce, řepné řízky, pivovarské kvasnice (saccharomyces cerevisiae), mrkev, jablka, čekanka, kmín (cuminum cyminum), rozmarýn (rosmarinus officinalis), kurkuma (curcuma longa).

Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Alpha Spirit, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ALPHA SPIRIT

Určení

Životní fáze:
Všechny
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.