Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Acana Indoor Entrée Cat, granule pro kočky nevycházející poza domov 1,8 kg

Značka: ACANA
65253
506 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 127 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravé a přírodní krmivo pro vaši kočku

Krmivo je nejvhodnější pro zvířata starší jednoho roku, která patří k těm, jež dávají přednost pobytu v teple domova. Všechny složky jsou přírodní, vysoce kvalitní a speciálně vybrané tak, aby vyhovovaly chuťovým buňkám vašeho domácího mazlíčka. Acana Indoor Entree má vysoký obsah bílkovin a vlákniny, což má pozitivní vliv na trávicí systém a pomáhá snižovat výskyt chlupových kuliček. Výrobek dodá správné živiny a vitamíny a zároveň pomůže udržet v kondici každého domácího mazlíčka, který není venku. Pokud chcete zajistit zdravý a správný vývoj vaší kočky, vyplatí se vsadit na plnohodnotné a chutné krmivo od společnosti Acana. Na stránkách maxandmrau.cz najdete také řadu dalších doporučených pamlsků, které jsou vhodné pro menší i větší domácí zvířata.

Složení:

čerstvé kuřecí maso (16 %), sušené kuřecí maso (16 %), sušený sleď (16 %), celý oves, celý hrášek, kuřecí tuk (5 %), mletá tráva miscanthus, celá zelená čočka, čerstvé krůtí maso (4 %) ), syrový celý sleď (4 %), celá cizrna, celá červená čočka, čočková vláknina, syrový celý králík (1 %), čerstvé kuřecí orgány (játra, srdce) (1 %), čerstvé krůtí orgány (játra, srdce) ( 1%), kuřecí chrupavka (1%), sušená chaluha, čerstvá celá máslová dýně, čerstvá celá dýně, čerstvé celé brusinky, čerstvé celé borůvky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.8
Produktová řada:
ACANA Indoor Entrée Cat
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Pobývající doma

Složení

Bílkoviny (%):
37
Metabolická energie (%):
3630
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.