Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Acana Free-Run Duck Dog 11,4 kg - granule pro dospělé psy

Značka: ACANA
64875
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravé a přírodní krmivo pro každého psa

Výrobek je připraven ze speciálně vybraných surovin nejvyšší kvality. Krmivo Acana Free-Run Duck Dog obsahuje dostatečný podíl všech základních živin, vitamínů a minerálů. Je to skvělá volba pro psy s citlivým zažíváním, bez ohledu na plemeno nebo věk. Kachna, která je základní složkou výrobku, je ideálním zdrojem lehce stravitelných bílkovin. Krmivo je vhodné jako jídlo i pro ty nejvybíravější a nejcitlivější psy. Pokud chcete zajistit zdravý a správný vývoj svého psa, vyplatí se vsadit na plnohodnotné a chutné krmivo Acana Free. Na stránkách maxandmrau.co.uk najdete také řadu dalších doporučených pamlsků, které jsou vhodné pro menší i větší domácí zvířata.

Složení:

čerstvé kachní maso (18%), dehydrované kachní maso (17%), celý zelený hrášek, celá červená čočka, čerstvé kachní orgány (játra, srdce, ledviny) (7%), kachní tuk (6%), čerstvé hrušky bartlett (4%), celá cizrna, celá zelená čočka, celý žlutý hrášek, dehydrovaná kachní chrupavka (2%), čočková vláknina, mořské řasy (zdroj dha a epa) (1,2%), čerstvá celá máslová dýně, čerstvá celá dýně, sušená hnědá chaluha, mrazem sušená kachní játra (0,1%), sůl, čerstvé celé brusinky, čerstvé celé borůvky, kořen čekanky, kurkuma, ostropestřec, kořen lopuchu, květ levandule, kořen proskurníku, šípky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
11.4
Produktová řada:
ACANA Singles Free-Run Duck
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Kachna
Metabolická energie (%):
3393
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.