Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ACANA Classic Red Meat 14,5 kg

Značka: ACANA
72811
1717 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 429 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

ACANA klasické červené maso


Psi jsou docela masožraví. Přizpůsobují se stravě bohaté na živočišné bílkoviny, aby dosáhly optimální úrovně kondice a zdraví.

Proto je jídlo ACANA Classics pečlivě připravováno z lahodných a vysoce kvalitních surovin. Receptura ACANA Classic Red Meat využívá vyvážený poměr 50 % masa a 50 % výživné zeleniny, ovsa, ovoce a bylinek, aby vašemu psovi poskytla syté a výživné jídlo z jednoduchých, zdravých surovin. Receptura obsahuje ingredience bohaté na živiny, které podporují klíčové zdravotní přínosy, včetně: posílení imunity, zlepšení trávicích procesů, péče o pokožku a lesklé srsti.
Autentické jídlo - skvělá hodnota za peníze

ACANA Classic Red Meat obsahuje kompletní živočišné bílkoviny z aromatických červených mas milovaných psy: jehněčí, vepřové a hovězí.

Obsahuje také bezlepkové ovesné vločky s nízkým glykemickým indexem, které pomáhají udržovat vhodnou hladinu cukru v krvi.

Složení doplňuje hodnotná zelenina, ovoce a bylinky jako čerstvá celá dýně, čerstvá celá mrkev, čerstvé celé hrušky, čerstvé zelí, sušené kořeny čekanky, celé brusinky, celé borůvky, ostropestřec mariánský, levandule, které příznivě působí na zdraví . Tělo psa.

Nejlepší ingredience z celého světa

Krmivo ACANA je připravováno v oceňovaných kanadských kuchyních NorthStar® za použití těch nejlepších světových surovin. Jsme si jisti, že si je zamilujete a co je důležitější, bude je milovat i váš pes.

Receptura ACANA Classic Red Meat je vhodná pro všechny psy všech věkových kategorií, kromě velkých plemen.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14.5
Produktová řada:
ACANA Classic Red
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.