Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ZOLUX krmítko na seno

Značka: ZOLUX
69064
173 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 43 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmítko na seno EHOP

Krmítko na seno EHOP je nezbytným doplňkem pro majitele malých savců, kteří chtějí svým svěřencům zajistit pohodlné a funkční podmínky krmení. Krmítko navržené renomovanou designérskou kanceláří Zolux se vyznačuje originálním tvarem králíka, který přitahuje pozornost zvířat a dělá pro ně pojídání zábavou. Krmítko vyrobené ze 100% kovu v módním odstínu pudrově růžové je nejen funkční, ale také stylové. Díky tomu skvěle zapadne do každého interiéru s drobnými zvířaty. Krmítko EHOP na seno je vybaveno řetízkem s háčkem, který umožňuje jeho zavěšení kdekoli. Díky tomu jej lze snadno připevnit ke kleci nebo jinému místu, kde se nacházejí zvířata. Krmítko je dodáváno s kartonovým štítkem s rafiovým provázkem, který umožňuje praktické a estetické balení jako dárek pro kamaráda nebo kolegu, který má malého mazlíčka.

p>

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ZOLUX
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.